HABERLER

Kozeline TUYAP Turkey Build 2019’da

Yoğun ilgiyle karşılaşan firmamız yerli ve yabancı ziyaretçilerini, kapı ve mutfak/banyo’dan oluşan bütün ürün serisi eşliğinde ağırladı. Ön planda Belçika ve Mısır acente bağlantılarının yapıldığı bu fuarda 20’ye yakın yeni yabancı müşteri edinilip siparişleri işlendi.

Kozeline artık Romanya’da

Kuruluşu tamamlanan Kozeline Home Design S.R.L. isimli firmamız Avrupa pazarı için kararlı ve enerjik bir açılım yapmaktadır. Fiyat/Kalite avantajını elinde tutan Kozeline, Kaplama, Lake, Melamin ve Amerikan gibi her kapı serisinde ve gerek modern gerekse de klasik mutfak tasarımlarıyla bu Avrupa pazarında marka olma iddiasını devam ettirmektedir. Ürün segmentleri derinlemesine incelenen ve gelişmekte olan bu pazarda uzun soluklu ticari bir macera kendisini göstermeye başlamıştır.

Mısır Pazarında Kozeline

Türk ahşap ürünlerinin Pazar bulmakta çoğunlukla zorlandığı Mısır’da partneri Lotus Cleopatra ile ürünlerinden stok oluşturan Kozeline bu girişimiyle uluslararası rekabette attığı adımların güvenli bir geleceğe dönüşeceğini kanıtlamıştır. Üstün işçiliği ve hammadde teminindeki titizliğiyle kalite arayışını devam ettiren, müşterinin beğenisini elde eden Kozeline iki ay gibi kısa bir sürede Ortadoğu ve Avrupa’dan sonra özellikle de Mısır üzerinden Afrika’ya giriş yapmıştır.

Kozeline Bağdat Caddesi'nin Tercihi

İstanbul'un Anadolu yakasında güzide bir yaşam merkezi olan ve 1 Milyon'dan fazla nüfusu barındıran  Bağdat Caddesi'nde Kozeline projeleri tüm hızıyla ilerliyor.
Son olarak tanınan inşaat firması Çağ Yapı'nın 200'den fazla Teak kaplamalı mobilya kapıyı tercih ettiği projesiyle Kozeline toplamda bitirdiği 500'üncü projeye varıyor.
Bu bölgede pırıl pırıl logolu binek ve taşıma araçlarıyla hizmet veren Kozeline müşterilerini üst segmentte hem kaplamalı hem de lake kapılarıyla memnun etmeye devam ediyor.

Nijerya Projeleri

Dünya’nın sayılı görsel güzelliklerinden Zuma Kaya’sının bulunduğu Nijerya’da Kozeline tecrübesini konuşturuyor.Çok sayıda askeri ihtiyaçları karşılayan projeleriyle Afrika’nın 200 Milyon’luk pazarında yine Kozeline’ı görüyoruz.Kalitesi ve tasarımlarıyla müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilen firmamız, müşterilerinin talebi olan sürgülü kapılarda inovatif uygulamalar geliştirmektedir.

No images found!
Try some other hashtag or username